Kalusteet

Keittiökalusteet, kylpyhuonekalusteet, muut kodin kiintokalusteet | Oulu | Ii | Haukipudas

Aallon Kaluste Oy on kodin kiintokalusteiden valmistukseen ja asennukseen erikoistunut yritys. Valmistamme keittiökalusteet, kylpyhuonekalusteet ja eteistilan kaapistot. Toimimme Oulun, Iin ja Haukiputaan ympäristössä. Pyydä siis meiltä tarjous kodin kiintokalusteista!

Meille ja asiakkaillemme lopputuloksen laadukkuus ja kalusteiden kestävyys ovat ensisijaisen tärkeää. Panostamme mahdollisimman paljon kotimaisiin materiaalivalintoihin. Lähes kaikki käyttämämme runkojen levyosat ja ovet ovat suomalaista laatutyötä. Ulkomaisia tuotteita ovat ylennsä kaikki laatikoiden osat ja mekanismit.

Ovet

Valittavana on useita ovimateriaaleja lukuisilla väriväihtoehdoilla. Valmistamme mieleisesi kalustekokonaisuuden kestävästi ja toimivasti suunniteltuna. Tutustu lisää erilaisiin vaihtoehtoihin:

Liukuovet

Toimitamme liukuovet mittojen mukaan tehtynä. Tutustu lisää laadukkaisiin liukuoviin tästä: www.stirpe.com

Tasot 

Kauttamme löytyy laminaattitasot, massiivipuutasot, erilaiset luonnonkivitasot ja kvartsitasot.

Laminaattitasot ramport.fi
Laminaattitasot, valikoimissa useita värejä formicaiki.fi
Kivi- ja komposiittitasot seitastone.fi

Mekanismit ja varustelu

Erilaisilla mekanismeilla ja varusteluilla lisätään kalusteiden näyttävyyttä, kestävyyttä ja toimivuutta. Inspiroidu esimerkiksi näistä: www.hettich.comwww.helatukku.com ja www.helakeskus.fi

Runkomateriaalit

Runkomateriaalina esimerkiksi melamiini, aito puuviilu tai korkeapainelaminaattirunko. Valittavana useita eri värivaihtoehtoja.

Altaat ja kodinkoneet

Saatavilla on useita allasvaihtoehtoja ja erilaisia kodinkoneita tarpeen mukaan. 

Ota yhteyttä